Image

Gyarmati Fanni Mabella

Gyarmati Fanni Mabella, egészségpszichológus, harmadéves klinikai és mentálhigiéniai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus jelölt vagyok.

Az egyetemi tanulmányaim során az alapdiplomámat a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar pszichológia szakán szereztem. Az alapképzés alatt a klinikai kurzusokra fordítottam kiemelt figyelmet, így az egészségpszichológia mesterszakon folytattam a tanulmányaimat. A mesterképzést 2020 júniusában fejeztem be a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar egészségpszichológia szakán. A veszprémi Csolnoky Ferenc Megyei Kórház Pszichológiai Ambulanciáján, a Gyermekpszichiátriai gondozóban végeztem az egyetemi gyakorlatomat, amely megerősített abban, hogy gyermekekkel és fiatal felnőttekkel szeretnék dolgozni.

2020 szeptemberétől 2022 júniusáig a Kratochvil Károly Honvéd Középiskolában és Kollégiumban dolgoztam iskolapszichológusként, ahol nagyon élveztem a kamaszokkal folytatott közös munkát. Ezzel párhuzamosan kezdtem el a klinikai és mentálhigiéniai gyermek-és ifjúsági szakpszichológus képzést a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 2022 júniusától 2022 októberéig a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálatnál dolgoztam pszichológusként, ahol megismerhettem a szakértői tevékenységek menetét. 2022 októberétől a Református Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménynél dolgozom pszichológusként, ahol óvodásokkal, kisiskolássokkal és gimnazistákkal dolgozom, egyéni, valamint csoportos formában egyaránt.

A munkám során a gyermekek egészséges fejlődését segítem. A pszichodinamikus személet mellett más szemléletek, többek között a rendszerszemlélet is meghatározó a saját szemléletmódomban, ezért nagy hangsúlyt fektetek a szülőkkel való együttműködésre és munkára.

Célom, hogy klinikai szakpszichológusként helytálljak, ezért kiemelten fontosnak tartom önmagam szakmai fejlesztését. 

A rendelőben gyermekekkel és serdülőkkel dolgozom.