Megjelent: Kerry K. és Jack Novick: Érzelmi izomzat

Az érzelmi készségek alakulása, alakítása 0−6 éves korig

Beszélgetés szülőkkel a könyv megjelenése kapcsán: 

Bartók Pagony (Csodaterem), 2022. 05. 27., 17.00−18.30 óra között.

A beszélgetés elsősorban a 0−7 éves gyermekek hozzátartozóit szólítja meg, de a könyv érdekes lehet más korosztályok szüleinek és segítők számára is.

Témája: az önbizalom és az érzelmi készségek alakulása, megerősítése, a kötődés és az érzelmek szabályozása, kihívások kisgyermekkorban.

Jelentkezés: books@tomorrowguide.com email címen.

A részvétel ingyenes.

1114 Budapest Bartók Béla út 5-7

A Bartók Pagony és a TomorrowGuide közös szervezése, közreműködő a Kréné Pszichoterápiás rendelő.

Rövid beharangozó :

Miért nem alszik egyedül? Miért nem szobatiszta már? Miért válogat? Miért ilyen indulatos? Miért nem képes kivárni a sorát játék közben? Mit rontottam el?

Gyermekneveléssel kapcsolatos élményeinket sokszor árnyékolják be kétségek vagy a tehetetlenség bénító érzése. Ahogy a jó edző segít megerősíteni fizikai izmainkat, úgy segít bennünket érzelmi készségeink, vagyis érzelmi izomzatunk fejlesztésében a háromgyerekes pszichológus Novick házaspár könyve, amelyben több mint száz valós eset illusztrálja, hogy kérdéseinkkel-kétségeinkkel nem vagyunk egyedül, és megfelelő „edzésmódszerekkel” képesek vagyunk gyermekünk önbizalmát, készségeit megalapozni, miközben boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatot alakítunk ki vele.

A könyv megvásárolható a Pagony könyvesboltokban és a tomorrowguide.com weblapon, illetve ugyanitt további információ található aktuális, szülőket invitáló csoportokról.

Facebook: TomorrowGuide

Kapcsolat: books@tomorrowguide.com