Image

Pers-Kovács Gábor

Tanácsadó szakpszichológus, klinikai szakpszichológus jelölt, Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista vagyok, felnőtt és serdülő páciensekkel dolgozom.

Szakmai gondolkodásom elsősorban pszichodinamikus alapokon nyugszik, amely szerint tudatos működéseink mellett rejtett módon tudattalan fantáziáink, érzéseink is hatnak életünkre. A közös munka során igyekszünk ezeket is feltárni, és működésünkben betöltött szerepüket megérteni.

Törekszünk arra is, hogy a hozott nehézségének a „saját részével” is foglalkozzunk, amin alakítani-változtatni tud, ezáltal jelentősen javulhatnak kapcsolatai, mindennapi élete.

Emellett fontosnak tartom, hogy néha a változást az jelenti, ha elfogadjuk azt, ami megváltoztathatatlan, így kezelhetővé válnak az eddig nehezen kezelhető problémák, érzések.

A közös munka meghatározó elemének tartom, hogy személyes és hiteles módon legyek jelen, és hogy a klienssel mindig a neki kijáró tisztelettel, empátiával és elfogadással beszéljek.

Szakképzések:

  • TFP-A képzés - TFP Munkacsoport Budapest (2020-folyamatban)

  • Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista képzés, Dr. Sarungi Emőke (2018)

  • A személyiségzavarok pszichodinamikus pszichoterápiája, TFP Képzés – Személyiségzavarban szenvedő kliensek felismerésére és kezelésére kifejlesztett pszichoterápiás módszer, gyakorlatorientált képzése (2017-folyamatban)

  • Személyközpontú módszerspecifikus képzés: Személyközpontú Egyesület (2016-folyamatban)