Rólunk

Alapítók

Image

Kardos Tímea

Klinikavezető, Alapító

Felnőtt pszichoterápiás szakvezető, Klinikai szakpszichológus, Pszichoterapeuta, kiképző pszichoanalitikus
Kardos Tímea vagyok, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, kiképző pszichoanalitikus. Pszichológus diplomámat az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen szereztem. Szakmai orientációm, hivatástudatom már az egyetemi évek alatt jól körvonalazódott, érdeklődésem a klinikum iránt egyértelműen vitt első munkahelyemre, a Budapest Hospice Ház-ba, ahol néhány év után a Pszichoonkológiai Ambulancia vezető pszichológusa lettem. Ezt követően az Országos Onkológiai Intézet Kemoterápiás és Onko-urológiai osztályán dolgoztam.
Tudj meg többet

Campos Jiménez Anna

Alapító

Gyermek pszichoterápiás szakvezető, Klinikai szakpszichológus, Pszichoterapeuta, Kiképző pszichoanalitikus
Sok éve dolgozom töretlenül és elkötelezetten a szakmában. Gyerekterapeutaként kezdtem sok éve, már akkor is pszichoanalitikus szemlélettel. De szakmai identitásom meghatározó színévé vált a pszichoanalitikus terapeutává képződésem, formálódásom, mely a felnőttek gazdag és bonyolult belső világában is vezérfonalat ad számomra. 
Tudj meg többet
Tudj meg többet
Image

Rólunk

Szupervizorok

Dr. Merényi Márta

Pszichiáter,
Pszichoanalitikusan orientált pszichoterapeuta,
Kiképző mozgás- és tánc-pszichoterapeuta

Dr. Szőnyi Gábor

Pszichiáter, pszichoterapeuta, szociológus, kiképző pszichoanalitikus (Magyar Pszichoanalitikus Egyesület) Kiképző csoportanalitikus (Csoportanalitikus Kiképző Intézet) Főszerkesztő ( Pszichoterápia szakfolyóirat) Fő munkaterület: pszichoterápia, szupervízió, szervezeti tanácsadás

Rólunk

Pszichiáter konzulensek

Dr. Tóth Katalin

Neurológus
Pszichiáter
Pszichoanalitikusan orientált pszichoterapeuta

Dr. Cseh Júlia

Pszichiáter
Gyermekpszichoterapeuta

Dr. Somogyi Erzsébet

Pszichiáter
Gyermekpszichiáter szakorvos
Családterapeuta

Dr.Brányi Olga

Pszichiáter
Gyermekpszichiáter szakorvos
Családterapeuta

Terápia indításakor, vagy a folyamat közben felmerülhet egyéb szakember, leggyakrabban pszichiáter bevonása. Rendelőnk szoros együttműködést alakított ki néhány pszichiáter kollégával, de a páciensek által korábban választott szakemberrel is szívesen felvesszük a kapcsolatot. A szakemberek szükség esetén konzultálni tudnak egymással a páciensük tudtával, és a konzultációra is érvényes az orvosi titoktartás.

Kapcsolat

Kapcsolat felvétele